Annons
Stockholm

Boende i Stockholm

Boka boende i Stockholms län för att uppleva storstadens sus och dus – eller lugnet och stillheten i  den vackra skärgården. Vi har campingplatser innanför tullarna och alternativ i den natursköna omgivningen runt om i regionen. 

Oavsett var i regionen du vill resa eller hur du vill bo bokar du ditt boende bäst med oss på Camping.se.

Våra boenden i Stockholm

Selected filters:

Selected filters:

Därför är Stockholm rätt för din semester

I och runt Stockholm finns möjligheter att uppleva både storstadens puls och skärgårdens lugn. 

I staden finns stora nöjen som Gröna Lund och Skansen, museum som Naturhistoriska och Moderna Museet, och en hel del shopping utöver det. Åker du en bit utanför staden ligger bland annat Tyresö nationalpark, vikingasamhället Birka och flera mysiga gårdsbutiker.

Aktiviteter i Stockholm

Reser du till Stockholms län behöver du inte oroa dig för att bli sysslolös. Utbudet av aktiviteter och utflyktsmål är stort, här finns något för alla. 

Under sommaren har ofta bad en självklar plats på schemat, och det finns gott om badplatser i och kring Stockholm. I anslutning till flera av badplatserna runt Mälaren finns också ställen att hyra utrustning för vattensporter som SUP och kajak. Inte minst på Långholmen – och en tur runt Kungsholmen i kajak rekommenderas varmt.

Vill du åka iväg på en dagsutflykt och kombinera nöje med lärande är vikingabyn Birka ett populärt utflyktsmål. Det är ett av de äldsta vikingasamhällena i Sverige och finns med på UNESCOs världsarvslista. För friluftsfantasten är Tyresö nationalpark, med sin imponerande urskog, nästan ett måste och Väddö Gårdsmejeri är uppskattat av både barn och vuxna.

Fjäderholmarna i Stockholms skärgård

Fjäderholmarna i Stockholms skärgård
Långholmen, Stockholm

Långholmen, Stockholm

Stockholm med barnen

Du som reser med barn har många populära attraktioner att välja bland i Stockholmsområdet. Besök Skansen för att hälsa på alla djur och sjunga allsång. Gröna Lund med berg-och dalbanor och karuseller är ofta ett säkert kort och på Junibacken kan barnen uppleva Astrid Lindgrens sagor och Mumintrollens värld på ett nytt sätt. 

Fjärilshuset i Hagaparken bjuder på en inomhusregnskog full av fjärilar, grodor och andra spännande djur som fritt rör sig i utrymmet. En magisk upplevelse för stora som små. 

Skansen, Stockholm

Skansen, Stockholm

Det smidiga sättet att boka ditt boende i Stockholm

Med Camping.se är det enkelt att jämföra boenden i Stockholms län och se vilka som finns tillgängliga just när du har tänkt resa. Med gästbetyg blir det enklare att få en uppfattning om vad du kan förvänta dig när du anländer. Givetvis kan hela bokningen hanteras online. Passa på att boka boende även på andra orter om du har tänkt resa runt i landet. Vi har ett stort antal campingar och stugor spridda över Sverige. 

En trygg aktör för att hyra boende i Stockholm 

Camping.se är en certifierad e-handel. Det har vi blivit utnämnda till av Trygg E-handel, som är Svensk Handels kvalitetsstämpel för seriösa aktörer på nätet. Genom kvalitetsstämpeln är tanken att du som konsument lättare ska kunna göra bra val. 

FLER TIPS INFÖR SEMESTERN!