Annons
Prins Bertils stig, Tylösand, Halmstad

Hyr stuga i Halland

Planerar du en semester på Västkusten i sommar? Varför inte hyra en mysig stuga i Halland i år. I Halland är det nära både till strand som stad. Oavsett om ni är ute på en road trip, vill ta det lugnt vid havet eller är ute efter bra shopping och fest är Halland ett bra alternativ. Här på Camping.se hittar ni ett stort utbud av stugor för både barnfamiljen och kompisgänget.

Sök stugboende i Halland

STUGUTHYRNING I HALLAND

Selected filters:

Selected filters:

Stugor i Halland vid havet

Är sol och bad ett måste på sommaren är det bara att välja och vraka bland alla vackra stränder i Halland. Mellbystrand, Tylösand och Skrea strand är bara några populära resmål för soldyrkare från hela Sverige. De långgrunda stränderna är extra populära bland barnfamiljer. Här hittar du flera alternativ med stugor bara ett stenkast från havet. Boka din favoritstuga redan idag.

Tylösand, Halmstad i Halland.

Sanddynerna på Tylösand i Halmstad, Halland. 

Stugor med pool

Att bo i stuga med tillgång till pool brukar vara populärt både bland barn och vuxna. I Halland hittar du flera campingplatser som har pool på området och som erbjuder stuguthyrning. Perfekt för dig som vill kombinera stugsemestern med att samtidigt ta del av allt en campingplats har att erbjuda.

Stugor som passar för familjen

Reser du med hela familjen kan vi rekommendera att hyra en stuga på en populär familjecamping i sommar. Fördelen med att bo på en campingplats är att det ofta finns gott om aktiviteter och lekar för barnen. Eller vad sägs om hoppborgar, tipspromenader, krabbfiske och minigolf? Dessutom massvis med kompisar för barnen att leka med. 

Kattegattleden, Ugglarp, Halland

Sensommar i Halland.

Aktiviteter & sevärdheter i Halland

Halland har ett brett utbud av aktiviteter och sevärdheter för de flesta intressen. Här hittar du bland annat shoppingmeckat Gekås, Surfers Paradise i Apelviken, flera historiska minnesmärken och en äkta Picasso. För att bara nämna några. Här listar vi ett axplock populära aktiviteter och sevärdheter vi anser är värda ett besök nästa gång du besöker Halland.

Aktiviteter

I Halland hittar du en av Sveriges bästa platser för vindsurfing. I Apelviken i Varberg, ligger Surfers Paradise. Här kan du hyra vindsurfingbräda och få lektioner om du vill lära dig något nytt under semestern. Föredrar du lite lugnare aktiviteter och samtidigt har ett intresse för goda viner kan vi istället rekommenderar ett besök till Ästad Gård, en ekologisk vingård som dessutom driver en fantastisk spa-anläggning. För dig som uppskattar naturen och att röra på dig är Halland ett utmärkt resmål. Regionen har årligen besök av hundratal cykel- och vandringsentusiaster som utforskar alla de leder som går genom landskapet.

Sevärdheter

Den som är intresserad av svensk historia kan spendera många dagar i och runt Halland. Varför inte börja med Lis gravfält utanför Fjärås där över 150 fornlämningar från vikingatiden finns bevarade. Lite längre söderut, utanför Falkenberg, ligger Hagbards Galge. Här hittar du fyra imponerande bautastenar härstammandes från bronsåldern. Resan genom historien kan sedan avslutas i Halmstad med ett besök på Galgberget som bland annat är känt för att ha använts som officiell avrättningsplats under 1600-talet.

Halland har också en storslagen natur, något vi redan har varit inne på. Förutom alla vackra stränder kan vi också rekommendera besök till Getterön med sitt rika fågelliv, Särö Naturreservat med en oförglömlig trollskog eller varför inte den vackra Rhododendronparken i Halmstad.

Skrea strand i Falkenberg, Halland

Hyr stuga i Halland tryggt & säkert hos Camping.se

Du bokar din stuga i Halland tryggt och säkert här på Camping.se. När du bokar via oss kan du enkelt jämföra priser och välja det alternativ som passar ditt sällskap bäst. Planerar du att resa runt kan du boka stugor för hela din resa på ett och samma ställe. Smidigt eller hur? Under högsäsongen är vår gästservice bemannad alla dagar i veckan och tillgänglig för alla dina frågor och funderingar. Boka din stuga redan idag.

FLER TIPS INFÖR SEMESTERN! 

Annons