i er tjänst sedan 1997

Letar du efter äventyr, upplevelser med familjen, naturupplevelser utöver det vanliga eller kanske är det resan i sig som är huvudsaken? På Camping.se hittar du boendet i närheten av de flesta av Sveriges destinationer och upplevelser. Camping.se är Sveriges största och mest använda webbplats för information, inspiration och bokning av boende på campingplats. Varje år hjälper vi hundratusentals gäster från hela världen att hitta sitt semesterboende.

Vårt mål är att ge dig som besökare komplett information om svenska campingplatser och massor med semesterinspiration. Allt för att du ska kunna hitta det perfekta semesterboendet och boka enkelt och säkert. Camping.se är störst i Sverige och specialisten på svenska campingplatser, men inte bara på boende i husvagn, husbil eller tält. Här finns också Sveriges största stugutbud, glamping, flera vandrarhem, B&B och hotell.

Först i Europa med onlinebokning

Camping.se startade 1997 och sedan 2006 har vi erbjudit onlinebokning på mer än 150 anläggningar i Sverige. I dag bokar du en del campingplatser direkt här hos oss och en del direkt på campingplatsens webbplats. Du hittar dit via länkar på campingplatsens presentationssida.

certifierad ehandel

Camping.se är certifierade enligt kraven för Certifierad e-handel fastställda av Rådet för e-handelscertifiering.

Relevant annonsering

Camping.se har med sina höga trafiktal blivit en attraktiv kanal för digital annonsering. Det innehåll som är köpt annonsering från externa partner är tydligt Annons-märkt.

Marknadsför din campingplats

Driver du en campingplats och vill synas på Camping.se? Kontakta oss gärna så berättar vi mer hur vi kan öka din försäljning i Sverige och internationellt, [email protected].

Ägs av branschen

Camping.se ägs av svenska campingplatser via SCR Svensk Camping. Tack vare det nära samarbetet med branschen kan vi hålla en hög kvalitet på informationen om campingplatserna.

Läs mer om SCR:s verksamhet