Annons
Bröllopsfest utomhus

Bröllop och fest

Planerar du bröllop eller kanske fyller du jämnt? Hos oss hittar du campingplatser som erbjuder festlokal, boenden och ibland till och med kyrka på området.

Vad sägs om en tredagars fest med vigsel vid mäktiga Kukkolaforsen i Torneälv? Eller i Storforsens kapell med forsen som bakgrund? Örnviks Camping har en lång tradition av bröllopsarrangemang men även firande av både jämna och udda år.

 

Fest på Skotteksgården

Skotteksgården

Direkt vid sjön Åsuden 2 km söder om Ulricehamn ligger Skotteksgårdens Camping & Stugby. Med en egen strand, hundraåriga ekar och en romantisk strandpromenad. Här finns boenden från liten lägenhet till stor villa, upp till 90 personer. Restaurangen här är välkänd i området och ligger med underbar utsikt mot sjön. Skotteksgården passar mycket väl för både bröllop, större födelsedags fester men även för föreningar och företag.

Läs mer om Skotteksgården

Bröllop på  Ramsvik Stugby & Camping

Ramsvik Stugby & Camping

På Västkusten i Bohuslän precis vid havet ligger Ramsvik Stugby & Camping vackert omgiven av hav, sandstrand och klippor. Här kan du välja mellan en vigsel vid havet eller någon av de fina kyrkorna i trakten. Sedan kan festligheterna fortsätta på Ramsvik restaurang med fantastisk havsutsikt och när det blir dags att sova kan gästerna bo i stugor inom 100 meter från festlokalen.

Mer om Ramsvik Stugby & Camping

Mer om bröllop och fest på Ramsvik.nu

Bröllop på  Kukkolaforsen Turist & Konferens

Kukkolaforsen

Att gifta sig är en av livets största händelser, och självklart ska bröllopet vara en av livets allra största fester. Vad sägs om att ha vigsel vid mäktiga Kukkolaforsen i Torneälv? Kukkolaforsen Turist & Konferens har under många år ordnat bröllopsfester av de mest varierande slag: från enkla gammaldags bondbröllop till eleganta frackmiddagar.

Mer om Kukkolaforsen Turist & Konferens

Mer om bröllop på Kukkolaforsen.se

 

Storforsens Camping

Storforsen är sagolikt och vackert med sin naturliga skönhet oavsett årstid och ett fantastiskt alternativ för bröllop året om. Unikt med sitt egna kapell med oslagbara utsikt över forsen. Här kan man få hjälp med allt ifrån vigsel till bröllopstårta och alltihop däremellan.

Mer om Storforsens Hotell & Camping

Mer om bröllopsfirande på Storforsen.se

 

FLER TIPS INFÖR SEMESTERN!