Annons
Fyr vid havet på Gotland

Boende på Gotland

Boka boende på våra campingplatser på Gotland i sommar och upplev de mjuka sandstränderna, det spännande landskapet och de historiska sevärdheterna. Utforska Visbys ringmursklädda stadskärna, de fascinerande raukarna eller några av de festivaler som går av stapeln under året.

Inte undra på att Gotland är ett av svenskarnas mest omtyckta semestermål. Boka ditt boende på ön med oss, för trygga bokningsvillkor.

VÅRA BOENDEN PÅ GOTLAND

Selected filters:

Selected filters:

Äventyr på Gotland – med havet som granne

På Gotland har du alltid nära till havet. Oavsett om du letar efter en avskild vik för ett snabbt dopp eller en stor strand där du kan spendera en hel dag finns här något för dig.

Tofta Strand är en av de mest populära stränderna där du kan bada, snorkla, surfa och leka i sanden. Sudersand och Ljugarn är uppskattad av familjer tack vare det långgrunda vattnet, handikappanpassade bryggor, caféer, restauranger och andra faciliteteter som gör stranddagen till en njutning.

En unik badupplevelse får du i kalkbrottet Blå Lagunen. Det klarblåa vattnet och dess unika läge innebär både magiska semesterbilder och en badplats som är mer skyddad från vind än Östersjökusten.

Sandstrand med solande människor från ovan

Tofta strand på Gotland.

Sevärdheter på Gotland – världsarv i staden och naturskön landsbygd

Med spännande landskap och gott om sevärdheter finns det fler potentiella dagsturer nära våra boenden på Gotland än du kommer hinna med.

Öns stora stad, Visby, är en sevärdhet i sig. Genom hela stan kan du se kvarlämningar från medeltiden där den 800 år gamla ringmuren naturligtvis dominerar. Familjen som reser med barn bör boka en Pippivandring, en guidad visning som låter er upptäcka alla de platser där filmerna om Pippi Långstrump spelades in.

En liten bit utanför Visby ligger Lummelundagrottan där du kan följa med på en guidad tur och se fascinerande fossiler och droppstensformationer.

Besöker du Gotland ska du givetvis åka och titta på raukarna som du hittar på flera platser på ön. De största raukfälten hittar du på de norra delarna av ön, på Fårö och på östkusten.

Vy över hustaken i Visby på Gotland

Sevärda Visby på Gotland.
Raukar i och vid vattnet på Gotland

Några av de karaktäristiska gotländska raukarna.

Gotland för barnfamiljen

Sol och bad är ett säkert kort för nästan alla barn och stränderna på Gotland är ett givet besöksmål för dig som bor på våra boenden på Gotland med barn.

Vill du med barnen på en utflykt fylld av äventyr och bad rekommenderar vi ett besök till vattenlandet Kneippbyn. Förutom vattenrutschbanor finns här flygande båtar, studsmattor och mycket mer.

Presentera barnen för Gotlands egna hästar, de vilda gotlandsrussen på Lojsta hed. Eller besök Naturum på södra Gotland och ta del av en lärorik och interaktiv upplevelse med fokus på öns unika naturliv.

För regniga dagar rekommenderar vi Gotlandståget och ett besök till Gotlands museum.

Flygbild över Visby och ringmuren

Flygbild över Visby och ringmuren

Inför din resa till Gotland – boka boende med oss

På Camping.se hittar du campingtomter och stugor över hela Gotland. Oavsett om du bara tar med bilen på färden eller även husvagn/husbil kommer du hitta din trygga punkt för semestern här.

På Camping.se kan du boka boende på Gotland året om. Alla boenden på Camping.se är medlemmar i SCR Svensk Camping, vilket innebär att de följer vissa regler och riktlinjer vad gäller faktorer som brandsäkerhet och besiktning av lekplatser.

Med gästomdömen på våra campingplatser är det också enkelt att se hur andra gäster har upplevt sin tid hos oss.

Har du frågor kring bokningen eller boendet i största allmänhet erbjuder vi gästservice varje dag under högsäsong.

Boendetyper för alla önskemål och behov

Med oss hittar du ett boende på Gotland som passar dina förutsättningar och önskemål. Oavsett om du har tänkt dig en stuga eller tar med din egen husvagn eller husbil. Det finns också olika alternativ beroende på hur lyxig eller spartansk camping du vill ha.

FLER TIPS INFÖR SEMESTERN! 

Annons