Annons
Barn leker i snön på vintern.

Bo i stuga eller på campingtomt på sportlovet

Här hittar du tips och idéer inför sportlovet på boende i stuga eller på campingtomt vid skidbacken, skidspåret, äventyrsbadet och mycket mer. Var vill du spendera årets sportlov?

Skidlift

Campingplatser vid skidbacken

För dig som vill åka skidor med barnen under sportlovet. Här hittar du boende i stuga eller på campingtomt nära skidbacken.
Hitta boenden vid backen

Barn åker längdskidor

Längdskidåkning på sportlovet

Ta med barnen ut i längdspåret på sportlovet. Här har vi samlat campingplatser med närhet till längdskidåkning.
Hitta boende vid skidspåret

Skridskois vid campingplats i Sverige

Skridskoåkning

Njut av en skridskotur en solig vinterdag. Här har vi samlat boende för dig som vill åka skridskor på semestern. Hitta boende
 

 

Spårvagn i Göteborg

Sportlov i Göteborg

Gå på Universeum, fika i Haga, gå på bio, bowling eller klättra i någon av stans klättergym. Det finns mycket att göra under sportlovet i Göteborg. Centrumnära boende hittar du på Lisebergsbyn som ligger bara ett par minuter ifrån centrum med spårvagnen. 
Hitta boende i Göteborg

Vinter i Gamla Stan, Stockholm.

Stockholm med barnen

Oavsett ålder är ett besök till Stockholm alltid roligt på lovet. Besök någon av stadens alla museer, gå på teater eller musikal, besök slottet och Gamla Stan. Här hittar du alla campingplatser kring Stockholm.
Hitta boende i Stockholm

Gustavsvik Örebro

GUSTAVSVIK, ÖREBRO

Gustavsvik är en av Europas största badanläggningar, med det helt unika äventyrsbadet Lost City. Här finns det massor av vatten, vilda forsar, ruiner, djungel och häftiga vattenrutschbanor. Men här kan du också simma bland vågorna eller utmana kompisar på klätterväggar. Bo i stuga, husvagn eller husbil på 5-stjärniga Gustavsviks Resort i anslutning till badet och med gångavstånd in till centrum av Örebro.

Begränsat antal platser, förbokning är nödvändig & biljetter köper du på lostcity.se. 
Mer om Gustavsvik

Fyrishov

FYRISHOV i UPPSALA

På Fyrishov finns ett stort tropiskt äventyrsbad. Här kan både barn och vuxna ha skoj. Här kan du njuta av en tropisk miljö med 32 grader i luften och 30 i vattnet. Det finns två vattenrutschbanor med tidtagning, jetströmkanal, vattenfall fontäner, vattenkanoner, hopptorn och bubbelpooler bland annat. Här finns även en 50x25 m bassäng där det alltid finns möjlighet till motionssim. Äventyrsbadet tar emot ett begränsat antal besökare.

Fyrstjärniga Fyrishov Stugby och Camping ligger precis i anslutning till badet och på promenadavstånd till centrala Uppsala. Här kan du bo i stuga, husvagn eller husbil.
Mer om Fyrishov

CAMPINGPLATSER MED öppet året runt

Selected filters: