Ge bort ett presentkort

Ge bort en semesterupplevelse i form av ett presentkort som gäller för boende på valfri SCR Svensk Camping-ansluten campingplats. Passar lika bra på Mors dag som födelsedagar. Presentkortet är den perfekta gåvan till campingälskande familj och vänner. Mottagarna väljer själva vart och när de vill åka. Presenten som passar vid alla tillfällen.

Presentkortet gäller på alla SCR Svensk Campings campingplatser, från Skåne i söder till Lappland i norr. Det finns campingplatser för alla smaker, oavsett om man vill ha lugn och ro, stadspuls eller strandliv.

 

Här kan du köpa presentkort

 

HINNER INTE PRESENTKORTET FRAM I TID? 

Efter du köpt ditt presentkort här på Camping.se kan du här ladda ner en .pdf att skriva ut  med texten "Grattis! Du har semester på väg hem till dig med posten".

 

Hämta pdf-filen

 

Snabba fakta om presentkorten

  • Valörer:Presentkorten finns i två valörer, 100 kr och 500 kr.
  • Leverans:Presentkorten skickas med post efter att betalning registrerats.
  • Värdehandling:Presentkortet är en värdehandling som måste medtagas vid användningstillfället.
  • Giltighet och villkor:Presentkorten är giltiga 2 år från utfärdandedatum. Presentkort kan ej returneras, återköpas eller förnyas pga ej nyttjande eller för att förfallodatum är passerat. Du kan inte lösa in presentkort i pengar och inte heller få kontanter i växel om du handlar för mindre än vad du har till godo. Välj därför gärna att köpa flera presentkort med en lägre valör för mest flexibilitet.