Ge bort ett presentkort

Ge bort en semesterupplevelse i form av ett presentkort som gäller som betalning för bokning av boende på Camping.se. Passar lika bra på Mors dag som födelsedagar. Presentkortet är den perfekta gåvan till campingälskande familj och vänner. Mottagarna väljer själva vart och när de vill åka. Presenten som passar vid alla tillfällen. 

Presentkortet gäller på alla campingplatser som går att boka direkt på Camping.se. Här finns campingplatser för alla smaker, oavsett om man vill ha lugn och ro, stadspuls eller strandliv, från Skåne i söder till Lappland i norr. Presentkorten finns i olika utformningar, välj mellan sommar- eller julmotiv när du gör ditt köp. 

Presentkortet skickas som en PDF-fil via e-post efter genomfört köp och är giltigt två år efter köpdatum. 

Vill du ge bort ett tryckt presentkort istället finns även den möjligheten. Välj först vilken variant av presentkorten du vill ge bort, under leveranssätt väljer du sedan "tryckt presentkort".
 

Här kan du köpa presentkort

 

Snabba fakta om presentkorten

  • Värde:Du kan välja ett belopp mellan 100 SEK och 10 000 SEK. 
  • Leveranssätt:Presentkortet skickas till dig som PDF-fil via e-post efter genomfört köp. Du kan också välja att skicka det direkt till den du vill ge presentkortet.
  • Var kan presentkortet användas? Presentkortet gäller som betalning när man bokar online på Camping.se, och gäller på de campingplatser som är bokningsbara på book.camping.se. Man behöver inte använda hela beloppet på en gång, kvarvarande belopp ligger kvar på presentkortet. 
  • Avboka boende:Om du är berättigad till återbetalning och har betalat din bokning med ett presentkort, återbetalas beloppet till presentkortet.
  • Värdehandling:Presentkort är en värdehandling och ett förlorat presentkort ersätts ej.
  • Saldo på presentkortet:Är du osäker hur mycket du har kvar på presentkortet, hör av dig till gästservice så hjälper vid dig. Kontaktuppgifter till gästservice hittar du här,https://service.camping.se/.
  • Giltighet och villkor:Det digitala presentkortet går endast att nyttja på Camping.se och gäller på de campingplatser som är bokningsbara på book.camping.se. Presentkorten är giltiga två år efter köpdatum. Presentkort kan ej returneras, återköpas eller förnyas på grund av ej nyttjande eller för att förfallodatum är passerat. Du kan inte lösa in presentkort till kontanter. Ej nyttjat belopp sparas på presentkortet till och med förfallodatum.

 

 

Villkor gällande fysiska presentkort köpta före 1 november 2023 

De fysiska presentkorten i pappersform är giltiga 2 år från utfärdandedatum. Fysiska presentkort kan nyttjas som betalning för boende på en SCR-ansluten campingplats, vid ett tillfälle i mån av plats. De fysiska presentkorten kan inte nyttjas online utan fungerar som betalning direkt till campingen. Presentkortet är en värdehandling som måste medtagas vid användningstillfället. Presentkort kan ej returneras, återköpas eller förnyas på grund av ej nyttjande eller för att förfallodatum är passerat. Du kan inte lösa in fysiska presentkort i pengar och inte heller få kontanter i växel om du handlar för mindre än vad du har till godo.