Annons
Järvsö, Gävleborg

Hyr stuga i Gävleborg

Med närhet till vackra havsbad och skärgård, naturskogar och utsikter att överväldigas av har Gävleborg det mesta att erbjuda inför stugsemestern. Oavsett om du föredrar att bo vid kusten eller närmare en insjö finns här något för dig.
Gör som många andra redan har gjort. Boka din stuga i Gävleborg med oss på Camping.se. Tryggt och enkelt. 

STUGUTHYRNING i gävleborg

Selected filters:

Här hittar du stugor i gävleborg

Selected filters:

Stugsemester i Gävleborg med barn

I Gävleborg finns det gott om aktiviteter och roliga platser för barn i alla åldrar. 

Sol och bad är ett säkert kort för de flesta familjer och längs med Gävleborgs kust ligger det flera barnvänliga stränder. Flera stränder ligger i anknytning till badanläggningar och resorts som förutom bad även erbjuder bangolf, lekplatser, caféer och restauranger och andra faciliteter.

Om du vill lämna stugan för en dag och ta med barnen på ett roligt äventyr finns det flera spännande saker att välja på i Gävleborg.

I Furuviksparken finns det ett häftigt äventyrsbad, spännande berg- och dalbanor, hinderbanor och en djurpark. Allting samlat i en och samma park. 

Järvzoo, strax utanför Ljusdal, är en populär vildmarkspark där barnen kan få träffa vargar, lodjur, björnar och mycket mer. 

För dig som vill kombinera en rolig dagsutflykt med möjligheten att lära sig något nytt kan vi rekommendera ett besök till Söderhamn Flygmuseum. Här kan du åka flygsimulator och ta del av många häftiga flygplan och lära dig mer om livet på en flygfottilj kunde se ut. 

Järvzoo

Järvzoo, strax utanför Ljusdal.

Gävleborgs friluftsliv

I Gävleborg ligger flera vackra naturreservat och vandringsleder för dig som uppskattar att ge dig ut i skog och mark. 

Järvsö Klack är ett naturreservat och berg i Järvsö, strax utanför Ljusdal. Från toppen har du en vacker utsikt över Ljusnans dalgång och vägen dit går genom en varierande naturskog med både gran- och lövträd. 

Knappt en timmes bilfärd från Järvsöklacken ligger Gröntjörns naturreservat. En enklare led med breda stigar går genom reservatet. Flera rastplatser med eldstad finns utplacerade längs med leden. 

Kärleksstigen, utanför Söderhamn, är ett måste för alla kärlekspar. Vandringen går genom en drömlik granskog upp till toppen av berget med utsikt från vattentornet.  

Hyra stuga i Gävleborg med hund

Om du planerar att resa med hund ska du självklart ha möjligheten att göra det. 

Här på Camping.se hittar du stugor där husdjur är tillåtna. Ett husdjurstillägg för städning kan förekomma.

För att även gäster med allergi ska få möjligheten att leva stugliv finns det dock stugor som är helt husdjursfria så gör därför gärna en extra kontroll för att vara säker på att du bokar rätt stuga.

 

Hyr stuga i Gävleborg på Camping.se

Boka din stuga i Gävleborg tryggt och säkert här på Camping.se. 

Alla campingplatser på Camping.se är certifierade och medlemmar i SCR Svensk Camping. När du bokar via oss kan du enkelt jämföra priser och välja det alternativ som passar ditt sällskap bäst. 

Under högsäsong är vår gästservice bemannad alla dagar i veckan och tillgänglig för alla dina frågor och funderingar.

Så passa på, boka din stuga redan idag.

Fler tips inför semestern!

Annons