Magasinet Camping.se

Resemagasinet Camping.se med campingkatalogen kommer fullmatat med inspiration inför semestern i Sverige. På den här sidan kan du beställa hem ett eget exemplar eller läsa det online. Har du ett Camping Key Europe skickas årets magasin ut till dig under februari varje år. Du kan också att hämta ett exemplar utan kostnad på en campingplats nära dig.

Beställ årets magasin med katalog

Magasinet Camping.se med katalogen kan beställas mot en porto- och administrationsavgift om 149 SEK. Tänk på att posten bara kommer två eller tre dagar i veckan på de flesta håll numera.

Beställ magasin med katalog

 

Läs årets magasin Digitalt

Följ länken nedan för att läsa årets magasin direkt. E-magasinet är enkel att söka i och du kan spara hela eller valda delar som pdf, så att du kan läsa den även när du inte har tillgång till internet. Du kan även enkelt skriva ut sidor med de campingplatser eller områden du är intresserad av.

Läs som e-magasin

FÅ DET GRATIS HEMSKICKAT varje år

Du vet väl om att du med ett Camping Key Europe, inte bara får rabatt på boendet på 2 500 campingplatser i Europa, du får dessutom magasinet hem i brevlådan i slutet av februari när det ges ut*. Du köper ditt Camping Key Europe på Campingkeyeurope.se för 199 SEK per år.

Magasinet med 2024-års katalog skickas hem till alla som har köpt ett Camping Key Europe mellan 1/1-31/12-2023 och är bosatta i Sverige (att beställa magasinet på Camping.se kostar 110 SEK). 

*Gäller för dig som är bosatt i Sverige.