Annons
Renar, Härjedalen

Hyr stuga i Härjedalen

Hyr en stuga i Härjedalen under nästa semester och upplev den storslagna och varierande naturen. Utforska skogen i de djupa dalgångarna eller njut av den storslagna utsikten från någon av de vida fjällen.

Snöra på vandringskängorna och njut av den friska luften, slå dig ner med fiskespöt vid någon sjö eller kasta dig ut för fjällbacken på en mountainbike. 

Oavsett vad som för dig till Härjedalen kan vi utlova en semester värd att minnas. Säkra ditt boende som tusentals andra redan har gjort och boka en stuga med oss på Camping.se. Tryggt och enkelt. 
 

Sök stugboende i Härjedalen

Stuguthyrning i härjedalen

Selected filters:

här hittar du stugor i härjedalen

Selected filters:

Se och göra i Härjedalen 

Friluftslivet och den vackra naturen är det som främst lockar turister till Härjedalen. Och det är inte så konstigt med att tanke på att det inte finns några städer här. Det är helt sant, Härjedalen är det enda landskapet i Sverige som inte har någon stad. 

Härjedalen med familjen

Hyr du en stuga i Härjedalen tillsammans med familjen kan du se fram emot många aktiviteter som passar både små och stora. 

Regionen är fylld av porlande älvar och stilla sjöar som är som gjorda för lata baddagar. För en mer lärorik utflykt rekommenderar vi Härjedalens fjällmuseum som bjuder på tankeväckande utställningar om hur

Härjedalens samer, fjällbönder och bruksarbetare levde förr i tiden. 

På Funusfjällens Myskoxcentrum i Tännäs kan du komma riktigt nära de här imponerande urtidsdjuren. Passa på att boka en guidad tur för att få ut så mycket som möjligt av ditt besök.

Myskoxe, Härjedalen

Mittåfallet i Mittån, väster om Hedeviken i Härjedalen.

Naturupplevelser i Härjedalen

Vintertid är det skidor som gäller i Härjedalen. Funäsfjällen är landskapets största skidort med flera nedfarter, skoteruthyrning och andra aktiviteter. Här ligger också Bruksvallarna, ett paradis för längdskidåkare.

Vår- och sommartid snörar många besökare på sig vandringskängorna och ger sig ut för att utforska landskapet till fots. Vandra över storslagna fjäll och djupa skogar. Både blåbär och hjortron växer fritt så glöm inte att ta med dig en korg. Var bara försiktig när du rör dig i skogarna. Härjedalen är nämligen ett av sveriges björntätaste områden.

Vill du njuta av naturen samtidigt som du övar på golfsvingen? I Härjedalen hittar du fem golfbanor, alla belägna i en vacker miljö. Spela en runda vid foten av de imponerande fjällen i bland annat Hede, Funäsdalen eller Ramundberget.

Hjortron

Hyra stuga med hund i Härjedalen

Självklart ska även familjens fyrfota medlemmar följa med på stugsemester.

Hundar och andra husdjur är välkomna i utvalda stugor på de flesta campingplatser här på Camping.se. För att även gäster med allergi ska få möjligheten att leva stugliv finns det dock stugor som är helt husdjursfria. Gör därför gärna en extra kontroll när du bokar, för att vara på den säkra sidan.

Hyr stuga i Härjedalen på Camping.se 

Hyr din stuga i Härjedalen tryggt och säkert här på Camping.se. 

Alla campingplatser på Camping.se är certifierade och medlemmar i SCR Svensk Camping. När du bokar via oss kan du enkelt jämföra priser och välja det alternativ som passar ditt sällskap bäst. 

Under högsäsong är vår gästservice bemannad alla dagar i veckan och tillgänglig för alla dina frågor och funderingar.

Så tveka inte, boka din stuga redan idag.

FLER TIPS INFÖR SEMESTERN! 

Annons