Annons
Hovs hallar, Bjärehalvöns norra del i nordvästra Skåne.

Hyr stuga i södra Sverige

Hyr stuga i södra Sverige under din nästa semester. Upplev den svenska sommaren på nära håll eller varför inte unna dig en mysig stughelg under hösten.  Här hittar du ett brett utbud av stugor i storstäder, längs kusten och djupt inne i de småländska skogarna. Gör som tusentals andra redan har gjort och boka din stuga med oss på Camping.se. Tryggt och enkelt. 

Stuguthyrning i södra Sverige

Selected filters:

Här hittar du stugor i södra sverige

Selected filters:

Stugsemester i södra Sverige

Hyr du en stuga i södra Sverige har du närhet till storstadens puls eller charmiga små byar, djupa sagoskogar, kritvita sandstränder eller tusenåriga slottsruiner. Vilken upplevelse du vill ha väljer du helt själv. 
Genom hela södra Sverige går flera vackra vandringsleder varav flera är indelade i korta etapper som passar utmärkt för en dagstur. Gå över åsar, genom skog eller längs med den storslagna kusten. Föredrar du att aktivera dig med till exempel golf eller fiske finns det utmärkta möjligheter för det.

 

Södra Sverige med barn

Södra sverige är en perfekt destination för stugsemester med barn, framförallt sommartid. Bo med närhet till sol och bad, antingen vid kusten eller en lugn insjö. För de dagar då ni vill ta en paus från stuglivet finns det flera alternativ för en spännande dagsutflykt.

På västkusten kan ni spendera dagarna i Göteborgs skärgård, längs med sandstränderna i Halland eller badklipporna i Bohuslän. Någon dag åker ni kanske till nöjesparken Liseberg, Havets Hus eller utforskar någon spännande fornlämning.
Utforska de exotiska stränderna på Österlen, besök någon av de många äppelodlingarna eller unna er en heldag på härliga Tosselilla Sommarland. I södra Sverige hittar ni också Astrid Lindgrens värld, Skara Sommarland, Liseberg och många andra utflyktsmål för båda barn och vuxna.

Sandstrand i Halmstad, Halland.

Sandstrand i Halmstad, Halland. 

Sevärdheter i södra Sverige

Oavsett var i södra Sverige du reser finns här flera intressanta och fascinerande sevärdheter. 

Längs med kusten hittar du flera gamla byggnader och slott som tar dig tillbaka i tiden. För det mesta erbjuds det guidade visningar som uppskattas av de flesta. Karlstens fästning i Bohuslän, Drottningsskärs kastell utanför Blekinge, Kalmar slott och Vadstena klosterkyrka är bara några exempel. 

Vill du resa ännu längre tillbaka i tiden ligger de flesta av Sveriges hällristningar och fornlämningar i södra Sverige. Ales stenar, Vitlyckeristningen i Tanums världsarvsområde, kungagraven i Kivik är alla väl värda ett besök. 
I södra Sverige ligger landmärken som Öresundsbron och Ölandsbron, Turning Torso, Lunds domkyrka, Göta Kanal och många andra platser som årligen lockar tusentals besökare varje år.

Kalmar slott

Kalmar slott, Småland.
Ales Stenar, Skåne

Ales stenar, Skåne.

Hyra stuga i södra Sverige med hund

Om du planerar att resa med hund ska du självklart ha möjligheten att göra det. 

Här på Camping.se hittar du utvalda stugor som välkomnar husdjur. Ett husdjurstillägg för städning kan förekomma.För att även gäster med allergi ska få möjligheten att leva stugliv finns det dock stugor som är helt husdjursfria så gör därför gärna en extra kontroll för att vara säker på att du bokar rätt stuga.

Hyr din stuga i södra Sverige på Camping.se

Boka din stuga i södra Sverige tryggt och säkert här på Camping.se. Alla campingplatser på Camping.se är certifierade och medlemmar i SCR Svensk Camping. När du bokar via oss kan du enkelt jämföra priser och välja det alternativ som passar ditt sällskap bäst. Under högsäsong är vår gästservice bemannad alla dagar i veckan och tillgänglig för alla dina frågor och funderingar. Så passa på, boka din stuga redan idag.

Fler tips inför semestern! 

Annons