Annons
Stuga på Kneippbyn Resort Visby

Hyra stuga

Att tillbringa semestern i en stuga är en gammal svensk tradition. Här på Camping.se hittar du Sveriges största utbud av stugor att hyra. 

Sverige är ett av de få länder i världen där det finns flest stugor per invånare. Här började vi bygga fritidshus redan på 1500-talet, men då var det endast adeln som hade råd att åtnjuta dem. Det var först på 1900-talet som det började bli tillgängligt för en större allmänhet. Även om långt ifrån alla äger en egen stuga är det många som någon gång hyrt eller bjudits in i ett mysigt semesterhem - i en skärgård, en skog eller på ett fjäll. Möjligheterna är många, och på Camping.se finns Sveriges största utbud av semesterstugor. Med de stora variationer som finns är det inte svårt att hitta en stuga som ger just dig din drömsemester - nära stranden, skogen eller poolen. När du hyr stuga på en campingplats får du också tillgång till massor av bekvämligheter, så som pooler, barnklubbar, restauranger och underhållning för den som vill. Samtidigt bor du med naturen runt hörnet har du också full service utanför stugknuten. Här på Camping.se finns 7000 stugor i olika storlekar och standarder, från små och pittoreska till stora och lyxiga med extra allt. 

Stugor Johannesvik

Alltid när du bokar stuga med Camping.se

  • Störst utbud av stugor
  • Tillgång till ett stort serviceutbud
  • Gästservice
  • Säker betalning

Stugor med strandläge

På 220 av våra campingplatser kan du bo i en stuga med bästa strandläge. En del med havsutsikt, några vid sjökanten, och andra med gångavstånd till stranden. Här kan du i lugn och ro packa ner handduken och promenera till dagens strandhäng. 

 

Selected filters:

Stugor Johannesvik

Stugor med vandringsläge

För dig som vill passa på att vandra mycket erbjuder vi 167 campingplatser där du kan bo i stuga intill en vandringsled. Då är det bara att kliva upp ur sängen, snöra på vandringsskorna och kliva ut så är du redo för dagens äventyr. Vill du hellre ta en runda på motionsslingan, hittar du en sån utanför stugknuten på 176 anläggningar.

Hela listan hittar du här

 

Stuga på Kneippbyn Resort Visby

Stugor vid fiskevatten

För den fiskeintresserade är det perfekt att bo i en stuga på en campingplats. Över hela landet finns fantastiska fiskemöjligheter vid sjöar och älvar eller i havet och nästan överallt finns en campingplats i närheten. På 199 campingplatser hittar du stugor med perfekta läge för sportfiske. 

Till alla campingplatserna

Sudersands Grill & bar på Fårö, Gotland

Stugor med närhet till restauranger

Du som tycker om att varva äventyr, lek och stugliv med härliga middagar och sena kvällar med musik, skratt och goda drinkar kan med fördel leta bland våra stugor. På 140 av anläggningarna finns den perfeka kombinationen med en restaurang inom gångavstånd från stugan. 

Stugor vid poolen

Om du planerar att tillbringa mycket tid vid poolen kan du leta bland våra 60 campingar  med pool. Här finns både äventyrliga ba med rutschkanor och trampoliner, och lugnare avdelningar med spa och bastu. 

 

Selected filters: