Annons
Hund i husvagn på campingplats i Sverige.

HÄR ÄR ALLA HUNDAR VÄLKOMMNA

På över 300 campingplatser runt om i landet är hundar välkomna. Några av campingplatser med lite extra fokus på våra fyrfotade vänner, vad sägs till exempel om en trerätters meny? Eller med en stor agilitybana? 

här är hunden välkomen på campingplatsen

Selected filters:

Selected filters:

Några campingplatser med extra hundfokus

Agility på Gullviks Havsbad Camping & Stugby

GULLVIKS HAVSBAD CAMPING & STUGBY

Gullviks Havsbad Camping & Stugby ligger vid norrlandskustens sandstränder ca 15 km sydost om Örnsköldsvik. Här är kan hundarna svalka sig i hundbadet som ligger nära campingplatsen och på campingplatsen finns en rolig agilitybana. Mer om Gullviks Havsbad Camping & Stugby

Hundvänligt på Kronocamping Saxnäs på Öland

KRONOCAMPING SAXNÄS PÅ ÖLAND

På KronoCamping Saxnäs har det satsats lite extra på gäster med hundar de senaste åren. Utöver ett generöst hundbad, finns här även en ny rastgård på 800 kvm samt en Agilitybana. Dessutom finns här en nyrenoverad hunddusch.
Mer om Kronocamping Saxnäs

Hund på Haverdals Camping

HAVERDALS CAMPING STRAX NORR OM HALMSTAD

Haverdals camping är en 4-stjärnig campingplats vid havet på Västkusten. Här finns en inhägnad hundgård med agility hinder här finns också en hunddusch. Runt omkring campingplatsen finns fina promenadslingor.
Mer om Haverdals Camping

Hundmeny på Vimmerby Camping, Nossenbaden

VIMMERBY CAMPING, NOSSENBADEN

Med ambitionen att bli Sveriges hundvänligaste anläggning har Vimmerby Camping i Småland inför säsongen 2021 byggt en hundrastgård i en sluttande skogsmiljö för att maximera såväl lek som träning för alla hundar, precis intill ett hundbad. Här finns gott om hundboende, alla med verandor med grind. 

När det kurrar i magen finns det i restaurangen en dedikerad hundmeny med allt från förrättschips till Barkin Burgers och efterrätt med Lollipups. I glasskiosken serveras Hugo & Celines magiska hundglassar, som tex Magic Moose och Lickin Liver.

För svalka finns här hunddusch där även husse och matte får plats att göra alla sina bestyr och runt om på anläggningen är hundvattenbarer utställda.

Mer om Vimmerby Camping, Nossenbaden

FLER TIPS INFÖR SEMESTERN!