Annons
Hund i husvagn på campingplats i Sverige.

HÄR ÄR ALLA HUNDAR VÄLKOMMNA

På knappt 300 campingplatser runt om i landet är hundar välkomna. Några av campingplatser med lite extra fokus på våra fyrfotade vänner, vad sägs till exempel om en trerätters meny? Eller med en stor agilitybana? 

här är hunden välkomen på campingplatsen

Selected filters:

Selected filters:

Några campingplatser med extra hundfokus

Agility på Gullviks Havsbad Camping & Stugby

GULLVIKS HAVSBAD CAMPING & STUGBY

Gullviks Havsbad Camping & Stugby ligger vid norrlandskustens sandstränder ca 15 km sydost om Örnsköldsvik. Här är kan hundarna svalka sig i hundbadet som ligger nära campingplatsen och på campingplatsen finns en rolig agilitybana. Mer om Gullviks Havsbad Camping & Stugby

Hundvänligt på Kronocamping Saxnäs på Öland

KRONOCAMPING SAXNÄS PÅ ÖLAND

På KronoCamping Saxnäs har det satsats lite extra på gäster med hundar de senaste åren. Utöver ett generöst hundbad, finns här även en ny rastgård på 800 kvm samt en Agilitybana. Dessutom finns här en nyrenoverad hunddusch.
Mer om Kronocamping Saxnäs

Hund på Haverdals Camping

HAVERDALS CAMPING STRAX NORR OM HALMSTAD

Haverdals camping är en 4-stjärnig campingplats vid havet på Västkusten. Här finns en inhägnad hundgård med agility hinder här finns också en hunddusch. Runt omkring campingplatsen finns fina promenadslingor.
Mer om Haverdals Camping

Hundmeny på Vimmerby Camping, Nossenbaden

VIMMERBY CAMPING, NOSSENBADEN

Med ambitionen att bli Sveriges hundvänligaste anläggning har Vimmerby Camping i Småland inför säsongen 2021 byggt en hundrastgård i en sluttande skogsmiljö för att maximera såväl lek som träning för alla hundar, precis intill ett hundbad. Här finns gott om hundboende, alla med verandor med grind. 

När det kurrar i magen finns det i restaurangen en dedikerad hundmeny med allt från förrättschips till Barkin Burgers och efterrätt med Lollipups. I glasskiosken serveras Hugo & Celines magiska hundglassar, som tex Magic Moose och Lickin Liver.

För svalka finns här hunddusch där även husse och matte får plats att göra alla sina bestyr och runt om på anläggningen är hundvattenbarer utställda.

Mer om Vimmerby Camping, Nossenbaden

Hund på Gullviks Havsbad Camping & Stugby

Agility och hundbad på gullviks havsbad 

Beläget på Höga kusten, intill en av Norrlandskustens finaste sandstränder, ligger Gullviks Havsbad Camping & Stugby. Här erbjuds bland annat hundbad i utkanten av stranden och en inhägnad agilitybana där de fyrbenta kan springa sig trötta. I närheten finns också gott om fina utflyktsmål och preparerade vandringsleder som är lämpliga för både stora och små hundar. 
Mer om Gullviks Havsbad Camping & Stugby

Hund på Tånga Heds Camping

Hundevenemang hela sommaren på tånga heds camping

Mycket vackert belägen vid ett naturreservat i Västergötland ligger Tånga Hed Camping, som varje år anordnar cirka 50 hundevenemang. På området hålls även kennelträffar, kurser och föreläsningar. Här finns stora utomhusområden för hundfamiljen att promenera i, inklusive vandring på hedmarken med dess sällsynta växter och fjärilar. 
Mer om Tånga Heds Camping

Hund och kvinna vid stranden på Lagunen Camping & Stugor

Hundvänligt på Lagunen Camping & Stugor i Bohuslän

Här bor man med vackert läge på västkusten. Vid campingplatsen finns en liten hundstrand, vid sidan av den stora stranden, där våra fyrfotade vänner kan svalka sig. Det finns också vatten att spola av hunden efter badet. På campingplatsen finns ett hundspa med tvättramp, tvättyta, torkyta och pälsvård. 

Hundar är tillåtna på alla campingtomter och glampingenheter och även flera av stugorna. 
Kring campingplatsen finns flera vandringsstråk, perfekta för hundpromenaderna och vid servicehusen finns det vattenskålar utställda för att släcka törsten.  Mer om Lagunen Camping & Stugor

SUP:a med hund på Johannesviks Camping

På SUP med vovven på Johannesvik Camping & Stugby

På Johannesviks Camping finns möjlighet att prova på att SUP:a med din hund. Låt gärna hunden bekanta sig med brädan på land och testa sen i vattnet. Ett tips är också att ta med gott godis till din fyrfotade kompis. På Johannesvik Camping & Stugby finns även en hundrastgård, en hunddusch och ett eget hundbad. Mer om Johannesviks Camping & Stugby 

Hundbad vid Stocken Camping

hundbad och Hund spa på Stocken Camping

På Stockens camping finns möjlighet att bo både på campingtomt och i stuga med sin pälskling. Här hittar man också en alldeles egen havsvik, Hundviken där våra fyrfotade vänner kan svalka sig. På campingplatsen hittar man ett fullt utrustat Hund Spa, med ett badkar med höj- och sänkbar botten, där det även går att dra fram en ramp så hunden själv kan kliva i badkaret. I spa-paketet ingår även schampo och balsam och det finns en tork för att blåsa pälsen torr och skön efteråt.  Mer om Stocken Camping

Hund i glampingtält på Båstad Camping

Båstad Camping

På Båstad Camping är hundar och andra husdjur välkomna. En liten promenad från campingplatsen inne i Trollskogen finns en inhägnad hundrastgård där man kan släppa lös sin hund. Vill man gå en längre runda går Kustslingan med härlig variation av skog och strand, bara några hundra meter från campingplatsen. Drygt tre kilometer från campingen vid Stensåns mynning, finns ett hundbad och i servicehus 1 finns nybyggd hunddusch med varmvatten.  Mer om Båstad Camping

FLER TIPS INFÖR SEMESTERN!