Annons
Stugor Johannesvik

SVERIGES STÖRSTA SAMLADE UTBUD AV STUGOR

Sök i Sveriges största stugutbud. Oavsett om du är ute efter en lyxigare stuga med alla tillbehör eller en lite enklare stuga, om du vill du ha lugn och ro eller mycket aktiviteter omkring dig.

Poolbad

STUGA MED POOLLÄGE

Oavsett om du vill bli bäst på kanonkulan eller svalka av dig har vi boendet för dig. Här hittar du stugor med poolläge. Avstånden till poolen är olika, men den finns alltid på området.

Hund som badar i sjö vid campingplats

STUGA MED STRANDLÄGE

Ingen semester är väl komplett utan ett dopp? Här hittar du stugor med strandnära lägen med promenadavstånd till badet eller en skön havsutsikt.

Selected filters:

Några utvalda vandringsleder med tips på boende i närheten

Tivedens Nationalpark

TIVEDENS NATIONALPARK

Här hittar du vandringsleder i olika längd och svårighetsgrad. Sammanlagt finns över 3,4 mil markerade leder som erbjuder rundvandringar på 0,9–9,5 kilometer i varierande svårighetsgrad. Vid Tivedens Nationalpark ligger Camping Tiveden.
Mer om Camping Tiveden

Åsnens Nationalpark

ÅSNENS NATIONALPARK

Här finns strövarstigar från 0,3 km - 2.2 km och några av dessa är tillgänglighetsanpassade så man kan ta sig fram med barnvagn eller rullstol. För den som är sugen på en längre vandring finns här också längre turer både hel- eller halvdagsturer. Här ligger också Getnö Gård - Lake Åsnen Resort.
Mer om Getnö Gård - Lake Åsnen Resort

Vandra i Trollskogen på Öland

TROLLSKOGEN PÅ ÖLAND

Trollskogens Naturreservat på nordöstra Öland är som hämtat ur en sagofilm: knotiga barrträd som knäats och förvridits av Östersjövindar och bildar en grånad skog övervuxen av murgröna. Här hittar man tre färgmarkerade vandringsleder, Knysselnackestigen är en tillgänglighetsanpassad slinga på 1 km. Murgrönestigen är 2,7 km, stigen är tilljämnad för att det ska gå lättare att ta sig fram med barnvagn. Den längsta stigen är Trollskogsstigen som är 4,5 km, här är stigen till största del naturstig med stenar och rötter som underlag. I närheten ligger Neptuni Camping, Böda Sand Beach Resort, Bödagårdens Camping och Böda Hamns Camping.
Hitta campingplats på Öland

FLER TIPS INFÖR SEMESTERN!