Camping.se Campers' Choice 2024.

Camping.se Campers' Choice 2024 - gästernas val

Camping.se Campers' Choice är tävlingen där du som gäst röstar fram gästernas favoriter bland Sveriges campingplatser. Omröstningen för 2024 är nu avslutad, den pågick mellan 1 december 2023 och 31 januari 2024.  De campingplatser som fått flest röster vinner utmärkelsen Camping.se Campers’ Choice 2024 och prisas på SCR:s årskonferens i mars. Vinnarna presenteras därefter på Camping.se.

Alla gäster som är med och röstar är med i utlottningen av fina priser från Camping.se, Diggiloo och Dometic. Vinnarna meddelas via e-post under februari.

 

Här presenteras vinnarna

Priser i utlottningen

Detta kan du som röstat vinna

1:a pris

Presentkort på boende från Camping.se värt 2 500 SEK.
+ 2 stolar Dometic Quattro Milano Reclining chair,  värde 3 198 SEK.
+ 2 biljetter till Diggiloo 2024 på valfri ort (ej Rättvik), gäller sektionen sittplats i det gröna, värde 990 SEK. Du kan även ta med två barn t.o.m. 14 på respektive biljett.

2:a pris

Presentkort på boende från Camping.se värt 1 500 SEK.
+ 2 biljetter till Diggiloo 2024 på valfri ort (ej Rättvik), gäller sektionen sittplats i det gröna, värde 990 SEK. Du kan även ta med två barn t.o.m. 14 på respektive biljett.
+ 2 termoflaskor Dometic Thermo Bottle 66, värde 798 SEK.

3:e pris

Presentkort på boende från Camping.se värt 1 000 SEK.
+ 1 termoflaska Dometic Thermo Bottle 66, värde 399 SEK.

4:e pris

Presentkort på boende från Camping.se värt 600 SEK.

5:e pris

Presentkort på boende från Camping.se värt 400 SEK.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du vara bland de som först får reda på vinnarna? Vill du få information om tillfälliga kampanjer och erbjudanden, restips och semesterinspiration?

Prenumerera på nyhetsbrevet från Camping.se så missar du inget 

Följ oss i sociala medier

Ett tips är att även följa Camping.se på Facebook och Instagram för ännu fler tips inför semestern.

Tävlingsvillkor Camping.se Campers’ Choice 2024

Omröstningen startar 1 december 2023 och avslutas 31 januari 2024. Genom att rösta på din favoritcamping är du med och tävlar om fina priser från SCR Svensk Camping. Du måste ha fyllt 18 år för att delta.

Det går endast att rösta på certifierade campingplatser som är medlemmar i branschorganisationen SCR Svensk Camping, en kvalitetsstämpel som är grundkravet för att få vara med i omröstningen. Genom att rösta godkänner du våra tävlingsvillkor. Väljer du att ange en motivering godkänner du att vi, om det blir aktuellt, får lov att publicera den med eller utan ditt förnamn.

Vinnarna bland de gäster som röstat lottas fram slumpmässigt och beslutet om vinnare kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och vinsten kan ej bytas mot kontanter. Vinnarna kommer att meddelas via e-post i februari 2024, samt kan komma att presenteras med namn på Camping.se samt på Facebook.com/camping.se och/eller Instagram.com/campingse. Ditt telefonnummer kommer endast att användas i det fall det krävs av distributören för att leverera eventuell vinst. Väljer du att inte ange ditt mobilnummer kommer du ej vara med i utlottningen av de priser där distributören kräver detta.  

De campingplatser som får flest röster tilldelas utmärkelsen Camping.se Campers’ Choice 2024. Dessa presenteras på SCR Svensk Campings årskonferens i Göteborg under mars månad 2024. Vinnarna kommer att presenteras på Camping.se, via nyhetsbrev och i sociala medier.

Tävlingen arrangeras av Camping.se som ägs av SCR Svensk Camping. Personuppgifter som hanteras i samband med tävlingen behandlas av SCR Svensk Camping. Uppgifterna kommer att hanteras för att administrera och utse vinnare i den aktuella tävlingen och kommer bara vara registrerade under den tid som behövs för att uppfylla dessa syften. Du har rätt att när som helst utan kostnad begära att få tillgång till och/eller komplettera dina personuppgifter. Du har också rätt att begära att personuppgifterna rättas, blockeras eller raderas. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy på Camping.se.

Camping.se förbehåller sig rätten att vid behov ändra tävlingsvillkoren eller avbryta tävlingen.