Camping.se Campers' Choice 2023

Camping.se Campers' Choice 2023 - Vilken tycker du är Sveriges bästa campingplats?

Tävlingen Camping.se Campers' Choice utser årligen gästernas favoriter. Omröstningen för 2023 är nu avslutad. Stort tack för ert engagemang och deltagande i tävlingen! De campingplatser som fått flest röster belönas med utmärkelsen Camping.se Campers’ Choice 2023. Vinnarna presenteras och hyllas på SCR Svensk Campings årskonferens i mars samt presenteras på Camping.se.

Alla gäster som varit med och röstat är med i utlottningen av fina priser från Dometic och SCR Svensk Camping, de som vunnit meddelas via e-post under februari. Omröstningen pågick från 1 december 2022 till 31 januari 2023. När omröstningen öppnar inför 2024 igen röstar du via knappen nedan.

 

Rösta här

Stolar, kylbox och muggar från Dometic samt presentkort från SCR Svensk Camping.

Detta kan du som röstat vinna

1:a pris

Presentkort på boende från SCR värt 2 500 SEK samt två fällbara stolar från Dometic till ett värde av 3 198 SEK (Dometic Lusso Milano REDUX).

2:a pris

Presentkort på boende från SCR värt 1 500 SEK samt en kylbox från Dometic till ett värde av 1 599 SEK (Dometic Cool-Ice WCI 22).

3:e pris

Presentkort på boende från SCR värt 1 000 SEK samt två termosmuggar för vin från Dometic till ett värde av 598 SEK (Dometic Wine Tumbler 30, 300 ml).

4-5:e pris

Presentkort på boende från SCR värt 250 SEK.

6-10:e pris

Presentkort på boende från SCR värt 100 SEK.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du vara bland de som först får reda på vinnarna? Vill du få information om tillfälliga kampanjer och erbjudanden, restips och semesterinspiration?

Prenumerera på nyhetsbrevet från Camping.se så missar du inget 

Följ oss i sociala medier

Ett tips är att även följa Camping.se på Facebook och Instagram för ännu fler tips inför semestern.

Tävlingsvillkor Camping.se Campers’ Choice 2023

Omröstningen startar 1 december 2022 och avslutas 31 januari 2023. Genom att rösta på din favoritcamping är du med och tävlar om fina priser från SCR Svensk Camping. Du måste ha fyllt 18 år för att delta.

Det går endast att rösta på certifierade campingplatser som är medlemmar i branschorganisationen SCR Svensk Camping, en kvalitetsstämpel som är grundkravet för att få vara med i omröstningen. Genom att rösta godkänner du ditt deltagande i tävlingen samt våra tävlingsvillkor. Väljer du att ange en motivering godkänner du att vi, om det blir aktuellt, får lov att publicera den med eller utan ditt förnamn.

Vinnarna bland de som röstat lottas fram slumpmässigt och beslutet om vinnare kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och vinsten kan ej bytas mot kontanter. Vinnarna kommer att meddelas via e-post i februari 2023, samt presenteras med namn på Camping.se samt på Facebook.com/camping.se och/eller Instagram.com/campingse. Ditt telefonnummer kommer endast att användas i det fall det krävs av distributören för att leverera eventuell vinst.  

De campingplatser som får flest röster tilldelas utmärkelsen Camping.se Campers’ Choice 2023. Dessa presenteras på SCR Svensk Campings årskonferens i Halmstad under mars månad 2023. Vinnarna kommer att presenteras på Camping.se, via nyhetsbrev och i sociala medier.

Tävlingen arrangeras av Camping.se som ägs av SCR Svensk Camping. Personuppgifter som hanteras i samband med tävlingen behandlas av SCR Svensk Camping. Uppgifterna kommer att hanteras för att administrera och utse vinnare i den aktuella tävlingen och kommer bara vara registrerade under den tid som behövs för att uppfylla dessa syften. Du har rätt att när som helst utan kostnad begära att få tillgång till och/eller komplettera dina personuppgifter. Du har också rätt att begära att personuppgifterna rättas, blockeras eller raderas. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy på Camping.se.

Camping.se förbehåller sig rätten att vid behov ändra tävlingsvillkoren eller avbryta tävlingen.