BOKA med Presentkort på Camping.se

Presentkortet gäller på alla campingplatser som går att boka direkt på Camping.se. Här finns campingplatser för alla smaker, oavsett om man vill ha lugn och ro, stadspuls eller strandliv, från Skåne i söder till Lappland i norr.
 

Sök & boka boende

Selected filters:

Selected filters:

Snabba fakta om presentkorten

 

  • Var kan presentkortet användas? Presentkortet gäller som betalning när man bokar online på Camping.se, och gäller på de campingplatser som är bokningsbara på book.camping.se. Man behöver inte använda hela beloppet på en gång, kvarvarande belopp ligger kvar på presentkortet. 
  • Avboka boende:Om du är berättigad till återbetalning och har betalat din bokning med ett presentkort, återbetalas beloppet till presentkortet.
  • Värdehandling:Presentkort är en värdehandling och ett förlorat presentkort ersätts ej.
  • Saldo på presentkortet:Är du osäker hur mycket du har kvar på presentkortet, hör av dig till gästservice så hjälper vid dig. Kontaktuppgifter till gästservice hittar du här,https://service.camping.se/.
  • Giltighet och villkor:Det digitala presentkortet går endast att nyttja på Camping.se och gäller på de campingplatser som är bokningsbara på book.camping.se. Presentkorten är giltiga två år efter köpdatum. Presentkort kan ej returneras, återköpas eller förnyas på grund av ej nyttjande eller för att förfallodatum är passerat. Du kan inte lösa in presentkort till kontanter. Ej nyttjat belopp sparas på presentkortet till och med förfallodatum.

 

 

Villkor gällande fysiska presentkort köpta före 1 november 2023 

De fysiska presentkorten i pappersform är giltiga 2 år från utfärdandedatum. Fysiska presentkort kan nyttjas som betalning för boende på en SCR-ansluten campingplats, vid ett tillfälle i mån av plats. De fysiska presentkorten kan inte nyttjas online utan fungerar som betalning direkt till campingen. Presentkortet är en värdehandling som måste medtagas vid användningstillfället. Presentkort kan ej returneras, återköpas eller förnyas på grund av ej nyttjande eller för att förfallodatum är passerat. Du kan inte lösa in fysiska presentkort i pengar och inte heller få kontanter i växel om du handlar för mindre än vad du har till godo.