Annons
Annons Camping Sydost

Semester i sydöstra Sverige

Vacker skärgård, milsvida stränder och trolska skogar. Sydöstra Sverige bjuder på en härlig variation och allt på bekvämt avstånd. 

Reser du med yngre barn kanske en sväng förbi Astrid Lindgrens Värld i Småland kan kombineras med ett besök på Kreativum Science Center i Blekinge och vidare till Skånes Djurpark. 

Kanske lockar en tur till Glasriket? Fynda på loppis och i antikbutiker på Österlen och besök världsarvsstaden Karlskrona, byggd på 33 öar i skärgården och starkt präglad av sin maritima historia. 

I sydöstra Sverige hittar du campingplatser med boende på campingtomt och i stuga med bästa läget i naturen. 


Föreningen Camping Sydost

Annons Camping Sydost - Blekinge

Blekinge 

Till Blekinge kommer sommaren tidigt och stannar länge. Här kan man njuta av en vacker skärgård och trots att det är ett av Sveriges minsta landskap rymmer det över tusen öar och flera mysiga städer. 

Skåne

Skåne 

Skåne är perfekt för den som vill ha en aktiv semester varvad med sol och bad. Från Österlens böljande kullar, över inlandets jordbruksslätter till västra sidans Kullaberg och Falsterbos sandstränder i söder. 

Brygga vid sjö i Småland

Småland 

Glittrande insjöar i djupa skogar, idylliska gärdsgårdar, vackra havsbad och så klart Astrid Lindgren. Småland är som skapt för en minnesvärd semester. 

INSPIRERANDE LÄSNING FRÅN OMRÅDET