Advertisement
Golfbana i Sverige

Tee time - campsites near the course

Will you be bringing your golf clubs on holiday? Book accommodation in stunning Swedish countryside with a golf course nearby. All these campsites are less than 5 kilometres from a golf course. 

ALL Campsites near a golf course

Selected filters:

Selected filters:

Fler tips inför golfsemestern! 

Golfbanan vid Böda Sand Beach Resort

BÖDA SAND Beach resort OCH BÖDA SAND GK

På Böda Sand GK hittar du en 9 håls bana. Hålens längd är från 140 meter till 410 meter från gul tee. Här finns möjlighet till Pay & Play och här finns även möjlighet att hyra klubbor och utrustning.

Böda Sand på norra Öland ligger längs milslång barnvänlig sandstrand. Här kan du välja mellan att bo på campingtomt, stuga, strandvilla eller villavagn.

Förutom golfbana finns här även äventyrspool, bastu, spa, tennis och en massa skojiga barnaktiviteter.

Mer om Böda Sand Beach Resort

Skidåkare i ett moln av snö.

HERRGÅRDSGOLF, DEGERNÄS GOLFBANA

Degernäs Camping med Degernäs golfbana
Degernäs golfbana är en lätt kuperad seaside/parkbana i en fantastisk herrgårdsmiljö, vackert belägen intill sjön Möckeln.

Intill golfbanan ligger Degernäs Camping där du kan välja att ställa upp din husvagn eller husbil bara några meter från strandkanten, eller bo i stugor bara några hundra meter från golfbanans klubbhus. När du inte spelar golf, kan du njuta av den härliga naturen med fina fiskevatten, paddlingsmöjligheter eller en romantisk promenad på vackra strövstigar längs vattnet. Degernäs Camping har 80 campingtomter och 31 stugor och erbjuder golfpaket med boende och greenfee.

Mer om Degernäs Camping

Saxnäs Golfbana

GOLF PÅ ALVAR, SAXNÄS GOLFBANA

Kronocamping Saxnäs/Öland och Saxnäs Golfbana

Öland är ett paradis för golfaren och öns sju banor bjuder på stor variation, alltifrån lummiga parkbanor till utmanande linksbanor.

Saxnäs Golfbana är en vacker park- och skogsbana belägen intill Kalmarsund med en härlig utsikt mot Ölandsbron. Golfbanan är dessutom konstruerad för åretruntspel vilket innebär att golfsäsongen börjar tidigt på Saxnäs.

Golfbanan är belägen inom bekvämt promenadavstånd från Kronocamping Saxnäs/Öland, direkt via hål 1. Sommartid sjuder campingplatsen av aktiviteter som fotbollsgolf, beachvolley, restauranger, danskvällar och sköna bad både i havet och i det stora poolområdet Sydpolen. Under vår och höst kan man njuta av lugnet och naturen med vackra solnedgångar. Ölands Skördefest i september är också en höjdpunkt.

Kronocamping Saxnäs/Öland erbjuder generösa golfpaket (inkl greenfee), med rabatterat boende i stugor för självhushåll eller camping. Anläggningen har 530 campingtomter och 40 stugor.

Mer om KronoCamping Saxnäs

Isaberg GK

GOLF I SMÅLANDS DJUPA SKOGAR

Isaberg Mountain Resort och Isabergs GK

Isabergs golfbana rankades 2013 som en av Sveriges bästa banor av Golf Digest. De två banorna, Östra och Västra banan, har park- och skogskaraktär och ligger vackert utmed Hammarsjön och ån Nissan. Här får du fina naturupplevelser med vackra vyer.

Bara två km från golfbanan ligger Isaberg Mountain Resort med en uppsjö av aktiviteter att välja bland, MTB-leder, kanotuthyrning, höghöjdsbana, vandringsleder, badplats, äventyrslekplats och en egen älgpark.

Anläggningen är helårsöppen och under vinterhalvåret erbjuder man skidåkning för alla typer av åkare, både utför och på längden.

Isaberg Mountain Resort har 72 campingtomter och 72 stugor och erbjuder golfpaket med boende, måltider och greenfee. Även spel på andra golfbanor i närheten är möjligt. Mer om Isaberg Mountain Resort

Golf vid sundet på Landskrona Golfklubb

GOLF VID SUNDET PÅ LANDSKRONA GOLFKLUBB

Mötesplats Borstahusen med Landskrona Golfklubb.

Med vacker utsikt över Öresund och Ven, spelar du golf i Landskrona. Det milda klimatet i denna del av landet är golfsäsongen extra lång.

Med två fantastiska banor, Erikstorp och Hillersborg, alldeles intill och inom en timmes bilfärd mer än 70 olika banor att välja mellan, är Mötesplats Borstahusen en bra utgångspunkt för ditt golfspel i Skåne. Och är du intresserad av golfens historia finns här dessutom Svenska Golfmuseet, Svensk Golfs officiella museum.

Campingområdet på Mötesplats Borstahusen invigdes i april 2015 med nya moderna servicehus och 183 campingtomter. De 63 stugorna i semesterbyn har alla bra standard och ligger bara några steg från golfbanan. Efter dagens golfrunda kan du slappna av i det nya SPA:et med havsutsikt eller ta en båttur till Ven och sen njuta av en god middag på Erikstorps Kungsgård, som drivs av den välrenommerade Daniel Berlin, alldeles i anslutning till Mötesplats Borstahusen.

Mötesplats Borstahusen, som samarbetar med ett flertal golfklubbar i närområdet, skräddarsyr ditt golfpaket med boende och golfspel.

Mer om Mötesplats Borstahusen

more inspiration!