Somrigt klädd kvinna med lockigt hår framför ansiktet tittar ner på mobilen hon håller i sina händer.

Smidigare incheckning med Camping-ID

Med Camping-ID i telefonen checkar du smidigt in och ut på alla campingplatser som är anslutna till SCR Svensk Camping. Och det är helt gratis.

Det är obligatoriskt att registrera sig vid incheckning på alla campingplatser som är anslutna till SCR Svensk Camping. För att underlätta och snabba på registreringen i receptionen använder du dig av appen Camping Key där du antingen har ett digitalt Camping-ID eller ett digitalt Camping Key Europe. Visa bara upp appen i receptionen så registreras din vistelse automatiskt. Utan att du behöver fylla i några papper. Dessutom skapas en semesterloggbok i telefonen där du kan hålla koll på dina vistelser.

Ett Camping-ID är enbart en identifikationshandling för att underlätta in- och utcheckning. Och det är helt gratis. Det bästa är om du har registrerat dina uppgifter innan du kommer fram till incheckningen, det gör du via appen Camping Key (som du hittar på App Store eller Google Play) eller så registrerar du dig här

Du kan också få hjälp på campingplatsen du besöker om den är medlem i SCR. 

Ett Camping Key Europe köper du på Campingkeyeurope.se eller hos en campingplats som är ansluten till SCR Svensk Camping. När du har köpt Camping Key Europe aktiverar du det snabbt och enkelt i appen Camping Key. Camping Key Europe kan aktiveras på upp till 3 enheter samtidigt och användas offline under 5 dagar, men måste vara online vid uppdatering. 

Njut av semestern så ses vi ute på vägarna - hela Sverige väntar på dig!